«

»

Jan 19

Lysekil, de dödas stad?

Idag stack jag och Goran iväg och körde ett tungt benpass på morgonen, duschade på gymmet och tog varsin proteinshake för att sedan styra kosan (bilen) dit näsan pekade (Lysekil).

Vi möttes av en vacker syn :)

Vi möttes av en vacker syn :)

Soligt väder men många minusgrader senare var vi framme i Lysekil och skulle egentligen ha gått en långpromenad men eftersom vädret yttrade sig i något som kändes kallare än vad solen är varm så beslöt vi oss för att leta upp ett lunchställe direkt. Hamnade slutligen på Old House Inn och åt varsin burgare. Av någon anledning är jag riktigt såld på hamburgare… gav åtminstone bort en del pommes till Hunken, som såg helt utsvulten ut.

Min hungriga hunk

Min hungriga hunk

Mätta och belåtna begav vi oss ut i det kalla igen, dock hade temperaturen ökat och solen värmde lite så det var riktigt skönt ute. Vi stannade till och med till en liten stund i närheten av Havets hus och njöt av solen.

Hunken blev fantastiskt glad av lite mat

Hunken blev fantastiskt glad av lite mat

Jag fick hålla mig tätt intill berget för att få värme

Jag fick hålla mig tätt intill berget för att få värme

Och när jag fått värme blev jag såg glad att jag tänkte ta mig ett skutt ned i havet

Och när jag fått värme blev jag såg glad att jag tänkte ta mig ett skutt ned i havet

Vi passade även på att besöka Havets hus till Gorans stora glädje men min stora förtret ;-) Vet ju att natten kommer innebära mardrömmar efter att ha sett alla hemskt fula fiskar…

Ser ni de fula fiskarna i gången?!? Jackor och grejer..

Ser ni de fula fiskarna i gången?!? Jackor och grejer..

Lodrät fisk...

Lodrät fisk…

Vi hann även med att gå en repa på Torp i Uddevalla där jag investerade i en ny vattenflaska! Helt fantastiskt bra :) Väl hemma, och trötta, har vi glott på 1,5 film och nu blir det NHL för Hunkens del och datorisering för min egna del… ;)

Och för att komma tillbaka till rubriken: Det var tusan inte mycket folk och rörelse i Lysekil…

Hoppas att ni har haft en bra lördda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>