«

»

Apr 28

Lite bilder från vår lilla weekend

Vi hade en kort men väldigt bra helg i Jönköping och Huskvarna med god mat och utomhusbad!

På en innergård fanns en väl uppvärmd utomhuspool som jag och hunken utnyttjade tills jag inte stod ut i värmen och blev tvungen att gå upp. Kände mig ungefär såhär när jag gick i dock, efter den lunchen vi ätit tidigare:

image

Bilder på hotellrummet har ni ju fått se redan,  hade gärna förevigat alla detaljer från detta pittoreska hotell meen det hade tagit tid…

image

image

image

image

Igår kväll efter badet åt vi middag på restaurangen som är White guide-rekommenderad. Hunken åt deras burgare och jag deras ceasarsallad. Hunken var mycket nöjd och tyckte det var den godaste hamburgaren någonsin.

image

image

Vi tog en promenad i snålblåsten och småregn till ica och köpte popcorn. Avslutade kvällen med lite gott snacks och film.

Tycker det var väldigt coolt att gaveln på sängen var en gammal spegeldörr:

image

Betyget på Huskvarnas stadshotell blir fem burgare av fem. Det som var synd var att något blivit fel vid bokningen så vi fick ingen minisvit med bastu men istället fick vi ett deluxrum med badkar utan tilläggskostnad samt en delikatessbricka.

Det har varit en väldigt bra helg, men nu känner jag mig nästan sjuk. Eller bara djäääävligt trött.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>