«

»

Feb 10

Latmasken har ett redigt tag

Latmasken har bitit sig fast ordentligt i ryggen på mig de senaste, så lite som jag tränat dessa månader är ju katastrofala, men å andra sidan är de mycket som hänt runt omkring så jag förmodar att min kropp tackar fan för att den inte blivit stressad, pressad och svettig veckans alla dagar.

Gizmo är ju inte ordentligt ensamtränad heller, men så fort lilla fis är det kan vi båda träna på morgonen och sedan lämna honom på dagis!

Trött valp:

image

Det är fullt upp på jobbet också och nu blir det 6 dagar i veckan istället för de vanliga 5. Skall datornörda mig med Windows 7-installationer. Kul på hjul :-)

image

Nej, nu ska jag packa väskan och sedan glo på Ola-Conny och Morgan!

Gizmo hälsar!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>