«

»

Jul 20

Kärlek börjar alltid med bråk?

Min hunk och jag

Enda sedan man var ett litet barn har man fått höra att Kärlek börjar alltid med bråk. Och nog har man slängt ur sig det själv ett x antal gånger också…I mitt och Gorans fall får jag väl nästintill erkänna att det nog var så. Inte bara för att jag var pinsamt arrogant och grinig i den första konversationen vi hade, det finns även facebook-statusar som avslutas med ”love is in the air…” av en tredje part efter att vi varit igång och jävlats. Resten låter jag vara osagt ;-)

Nu är det åtminstone helg och i helgen ska jag… eh, nä, jag ska kurera mig. Känner av att jag har både ett huvud, en hals och en näsa vilket sällan är ett gott tecken och jag VÄGRAR bli sjuk. Fast å andra sidan, det kanske inte är så dumt att bli sjuk nu, nu har jag ju en hunk som får ta hand om mig. :)

Hoppas ni får en förjävla helg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>