«

»

Jul 02

Jag är ledsen, pojkar!

Sorry boys, men jag måste krossa era hjärtan, förhoppningar och förväntningar. FireJennifer är inte singel längre. Efter att levt kanske något för länge i det egoistiska där jag enbart har haft mig själv att tänka på måste jag nu göra plats åt en manlig version av mig själv ;-) Något jag faktiskt gör med glädje, jag har ju trots allt velat ha karln från första sekund. Jag är ju av den kalibern att jag vet direkt när jag vill ha något och detta var absolut inget undantag! :)

Vet ni vad det bästa är? Att Goran föll lika hårt för mig som jag för honom! Så med detta kommer jag återigen påbörja ett nytt kapitel i mitt liv där jag ska försöka fylla de tomrum som Cocos lämnat efter sig, blicka framåt och bara faktiskt ta dagarna som de kommer ihop med min kampsportande karl!

Förtjusande bild! ;-)

Och så kör vi en låt på det av självaste Justin Bieber feat Big Sean – As long as you love me.

As long as you love me
We could be starving, we could be homeless, we could be broke
As long as you love me
I’ll be your platinum, I’ll be your silver, I’ll be your gold
As long as you love, love, love, love me

1 kommentar

  1. Josefin Claesson

    Wiiiiiie :D:D:D:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>