«

»

Okt 19

Idag har jag tänkt

Jag har legat i som fan idag med hjärnverksamheten.

Jag har tänkt träna, tänkt städa garderoben, tänkt gå ut en sväng, tänkt åka in till stan, tänkt på vad jag ska äta till lunch, tänkt på att hunken verkar oerhört enegisk som både gjort kanelbullar, glass och mat.

Jag har också tänkt se på film, tänkt på vilken film man kan se och jag har framförallt tänkt på hur jag skall slå mitt rekord i Tetris.

Jag har med andra ord haft fullt upp… I soffan ;-)

Behövde väl det antar jag, speciellt med tanke på hur jag mått i veckan!

Får tacka hunken för den goda middagen idag i alla fall, tack älskling :-D

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>