«

»

Jan 07

Hur jag spenderat min 27 årsdag?

Eftersom jag redan firat min födelsedag blev det inget extra idag – typ.

Kl 05:00 ringde klockan och kl 05:20 lämnade jag och Gizmo parkeringen. Med mig hade jag min handväska, min stora träningsbag, en filt, Gizmo, min datorväska, en plastpåse med tre matlådor, en burk med nötter, en burk med ägg och två fil med müsli. Och mig själv.

06:00 lämnade jag Gizmo och drog till gymmet, tränade mellan 06:15-07:05 och 08:00 var jag på jobbet. :) Jobbade, socialiserade, besökte Biltema för att köpa lampor till bilen. Fixade och donade.

Hämtade Gizmo kl 17:00 och tog en promenad till kl 17:35 då vi lämnade Göteborg. 18:20 var vi hemma och nu sitter vi i soffan, helt slut båda två. Ska packa om träningsbagen, hoppa i morgonrocken och smälta maten från igår (fläskkarré med ugnsbakad sötpotatis/potatis/morötter). Orkar jag blir det en ansiktsmask och lite skönhetsvård… :) Kan behöva det nu när jag är sååå himla gammal ;)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>