«

»

Mar 10

Hemma från Sahlgrenska

Efter att ha snurrar runt 2000 varv runt parkeringen fick vi till slut syn på en snubbe som precis skulle bränna iväg, så jag tog Singens vrålåk och gjorde en snabb back-parkering. ^^ Gäller att skynda sig innan någon annan snor parkan ju. Var uppe på cancergenetiska avdelningen 2 min innan utsatt tid. 25 min senare fick vi komma in, haha. Jaja! Vi var i tid i alla fall.

Pratade med samma kvinna som förra året, samt den genetiker som gått igenom vårt case och granskat det. Vet inte riktigt vad det är som tagit så lång tid, meeen tja, det fanns ju såklart en risk att det är ärftligt, bröstcancern alltså, men det kanske också vara slumpen.

BRCA1 (tror jag genen heter) som kan vara ärftlig, går att ta reda på om man bär på. Och Singen lämnade ett blodprov, eller tre, idag, som ska skickas omkring i ungefär ett halvår, hehe, och när alla testerna på det blodprovet är klart så ringer dem oss – för då vet vi om hon bär på den ärftliga genen. Utifrån det sen så kan jag kolla om jag bär på den, men det görs tydligen inte med en gång.

Men så är läget nu i varje fall. Ska dra igång kaffebryggaren, tända lite ljus och äta naturgodis, lyssna på Joshua Radin och bara ta det lugnt en stund, tror jag får hoppa över träning idag med. Cocos har varit själv väldigt mycket eftersom jag varit i GBG två gånger. :) Får bli hemma-mys!

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>