«

»

Dec 06

Gabriel Rios – Gold (Thomas Jack radio edit)

Jag har inte hört talas om Gabriel Rios tidigare, har ni? Kan dock tycka att jag känner igen hans röst men det är kanske skenet som bedrar – den är nog bara lik någon. Eller en kombination av James Blunt och … nä, jag vet inte, men låten är riktigt skön. Det är en sån låt man ska lyssna på när man ligger helt avslappnad i sängen och bara njuter. Men å andra sidan så fungerar den alldeles ypperligt som bilmusik också, tro mig. Och tro alla jag kör förbi, för de lär höra det… ;-)

Gabriel Rios – Gold (Thomas Jack radio edit)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>