«

»

Feb 14

Första mitt-i-veckan-sovmorgonen…

…på galet länge. Efter att ha satt klockan på 04:45 och 05:15 för träning de sista månaderna var det dags för en sovmorgon. Och vilodag. Det känns otroligt skevt att inte behöva slåss med min träningsväska på bussen men också skönt för min axel som får vila ;-)

Intressant är att vi är ca fem stycken på bussen nu,  när jag åker kvart o sex är det så fullt att folk står…

Och ja, min vilodag grundar sig i att jag inte får tvätta håret idag ;-) kan ju inte tvätta ur alla kemikalier direkt…

Imorgon åker min hunk iväg över helgen, han ska till Tyskland med sina pojkar så jag får hitta på saker på annat håll. Kommer sakna the hunk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>