«

»

Nov 26

Första 5 dagarna med FitBit Charge

Idag är femte dagen som jag har min FitBit Charge på mig och idag kom sammanställningen av dessa dagar. Ni ser en del info av sammanställningen nedan, lyckas ändå få ihop en del steg per dag, mer än vad jag trodde jag skulle komma upp i! ”Daily average” är ju inte alls sannolik ännu, utan det får nog gå ett tag till.

FitBit Charge

FitBit Charge

So far så är jag väldigt nöjd – den mäter stegen bra och även om jag har saker i händerna eller händerna i jackfickan så mäter den steg. Och antal trappor verkar också stämma bra! Motion X-teknologin verkar fungera kanoners.

Sömnen mäter den också, och jag vet att jag just nu ligger väldigt stilla när jag sover, men igår natt hade den noterat att jag varit ”rastlös” på natten och det var också den natten jag sov som sämst, så något rätt gör den allt… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>