«

»

Mar 24

Förbereder mig och garderoben inför våren

Jag och Hunken har precis tillbringat några timmar på Allum då jag, efter en tacosbuffé, försökte mig på att testa ett par nya jeans/leggings/byxor inför den kommande våren.

Det slutade med att Hunken fick hjälpa till att dra upp dragkedjan men visst tusan passade dem ;-) Fick nästan göra ”en mamma” (lägga sig ned på sängen, dra in magen och sedan upp med gylfen)… men så var hon ju ung på 70-talet också ;-)

Jag har tagit ledigt på skärtorsdagen så då tänkte jag ge mig ut och fixa lite nya utstyrslar. Har dock en känsla av att det kommer att sluta med att jag är svettig, har ont i fötterna, är sjukt förbannad på allt folk som är i vägen och beger mig således hemåt – tomhänt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>