«

»

Mar 14

Feber, pulled pork och sol!

Är inne på min tredje sjukdag. Jag blir tokig. Fixar inte bara sjuk när det är så fint väder ute… Gått promenader med Gizmo men inte så långa och roliga som vi båda egentligen behövt, men lite dog parkour har vi hunnit med till Gizmos stora glädje. Man märker på honom att han njuter av solen :)

Men något han inte njöt av var nog duschen efteråt ;)

image

Eftersom jag ofta blir djävulskt rastlös när jag har feber (samma sak med bakfylla, det är då rycken kommer, haha) så passade jag på att göra pulled pork. 4,5 h i ugnen och jag tror det blev gott, jag känner ju ingen smak men karln gillade det i alla fall så jag tror det blev godkänt ;)

image

Nu ligger jag och Gizmo i soffan och gör ingenting, jag försöker kurera mig men det kryper i hela kroppen på mig. Must. Do. Something.

Kanske ska rensa i min klädgarderob… Eller förrådet. Hmm. Behöver tvätta bilen också. Och vila – framförallt vila. Frågan är om det går att förtränga mitt illmariga sjuktillstånd eller om det kommer som ett bakslag från Djävulen själv?

Önskar jag vore lite mer som Gizmo…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>