«

»

Okt 26

Får inte nog

Känns nästan som att jag inte får nog av sömn numera… Onda cirkeln är dock ett faktum eftersom att ju mer jag sover desto tröttare är jag… Sover jag som jag brukar är jag också trött, vette tusan vad det är för fel på mig. Jag har väl mina gissningar på vad det kan bero på dock!

Idag har jag i alla fall fått dammsugit och bytt sängkläder och nu sitter jag i soffan och äter gröt och väntar på idol!

image

Har även betalat mina räkningar och det är ju aldrig månadens höjdpunkt :-P

Ikväll blir det en repa till Alingsås!! Får hoppas på uppehåll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>