«

»

Jan 20

En trött Jeffe säger godnatt… snart… jag ska bara…

Eftersom jag vaknade med en hals som var alldeles röd och öm så jobbade jag hemifrån istället för att åka till jobbet som en smittohärd. Så jag har suttit vid min dator hela dagen känns det som, med Cocos halvt liggandes på skrivbordet.

Har hunnit med lite nytta också, som att handla, dammsuga, tvätta, städa och lite sånt där. Proppat i mig en påse popcorn också, tyckte jag var värd det, haha. Och ett kg apelsiner, päron, sharoner och en banan. Snacka om fruktsockerchock ;-)

Nu ska jag gå ut på en kvällspromenad med min trötta lilla hund, sen ska jag sova, för imorgon kl 11 ska jag infinna mig i Skara för fotografering, så då kanske det kommer finare bilder än dessa:

Schleten Jeffe

Nattinatt, puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>