«

»

Jul 06

En grej till och det är kört

Stoppar jag en endaste liten matbit i magen kommer den explodera och jag går en smärtsam väg till mötes. Fy.

På stan (malmö) åt vi lunch och italiensk glass. Sedan åkte vi till svärföräldrarna och fick hallontårta… Sedan en promenad och eftersom vi säkert bränt 300 kalorier på den fick vi fylla på med 800 kalorier med grillmat och 500 kalorier med jordgubbar och glass. ;-) galet gott och grillspett med paprika och fläskytterfilé gick inte av för hackor. Dubbla träningspass i veckan känns som ett oundvikligt ting de kommande månaderna :-D

Jag ligger i sängen och är trött och mätt, även nöjd över att ha besökt en ny stad. Hade dock ett litet sad moment när min glass tog slut förut:

image

Men hunken verkade nöjd:

image

Malmö var en fin stad av det lilla jag fick ta del av den :-) god kycklingfilé hade de i alla fall, inmundigade denne på Steakhouse på Lilla Torg.

Det som nog var något av dagens höjdpunkt var att få ligga i solen på en solstol medan svärfar grillade ;-)

image

Skämt åsido har det varit en bra dag! Nu blir det sova för hela slanten och imorgon blir det morgonpromenad och sedan hemåt vid elvatiden så att vi hinner handla, fixa matlådor, städa och dona.

Överst och ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>