«

»

Apr 25

En bild som beskriver min morgon. Utan undantag.

image

Har inte helt bestämt om jag skaöl koncentrera mig på cardio hela passet eller köra styrka också. Känner mig ganska sliten i kroppen efter att ha kört intervaller flera dagar i rad så min tanke är crosstrainer och mage. Kan klämma in bandet och trappmaskinen där också.

Väl på jobbet blir det att sticka iväg med bilen för byte tiöö sommardäck. Lär väl hinna bli snöstorm till dess dock ;)

Slog mig precis att det är löning idag och att jag då äntligen kan köpa det jag väntat på. Jag minns inte bara vad?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>