«

»

Mar 18

Det var la typiskt! Sicken karl man har

Idag blev det till att jobba mellan 06-17 men hann ju med en lunch på Spicy Bollywood med Annelie och Flisan :) lite avtackning eftersom Flisan kommer få annat att bita i nu när jobbet byter serviceleverantör.

Trots många timmars arbete och en något snurrig Jennifer som stod kl 06.05 och skruvade isär en laptop orkade jag med en sväng till Lerum för att träffa Jossan och äta Favorit i repris (fläskfilé africana och sedan friterad banan med glass) :D  hade jag vetat att det fanns äpplepaj hemma hade jag dock hoppat dessert och gett mig an pajen… Jaja, får hålla mig. Tack bästa sambo för att du bakar och är huslig!!

En bra dag med andra ord som nu avslutas heldäckad i sängen.

Kör lite Body Balance imorgon innan jobbet förhoppningsvis ihop med Maria och Johan, jobbar en timma, iväg på möte i Sisjön, äta lunch ute igen och sedan tillbaka för mer möten.

Men jag klagar icke, jag har det för jefla bra! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>