«

»

Jan 24

Det gäller att ligga i…

..innan energin tar slut. -.-‘

Kl 08 lämnade jag Gizmo nedbäddad i soffan och stack ut för att hämta paket, veckohandla och träna. Och sola. Sagt och gjort, var tillbaka hemma vid 10, gjorde en storstädning av lägenheten, kastade växter, moppade golv, satte igång med matlådor så nu har jag väl en sisådär 15 kompletta lådor + 4 kycklingfiléer i frysen. Satte ihop ett nattduksbord, slängde skräp och donade. Fick ordning på det mesta, hann dock inte med ett besök till Blomsterhaga som jag planerat, inte heller blev det en lång långpromenad. Huvudvärken kom och gick under dagen men jag fick allt bockat av en hel del på to do-list ändå.

Gjorde även ett test med ett nytt, nyttigt, semlerecept. Jag vet inte vad jag ska säga om resultat, men det mättade och den var godare än den såg ut ;-) Receptet är snott härifrån http://www.tasty-health.se/

PhotoGrid_1422118435557 (1)

Fick även tagit mig en dusch, man kan ju inte alltid vara pigg och fräsch, ju. Sov oerhört dåligt natt, vänt och vridit mig, drömt mardrömmar och vaknat tusen gånger MINST. Det sätter sina spår! Haha. Man är ju inte 26 år längre.

Det är tur man ser vettig ut ibland =)

Det är tur man ser vettig ut ibland =)

Fick äntligen köpt mig ett par sängbord också, så nu kan jag till och med ställa dit min läslampa och börja läsa igen, haha. Teoriboken för MC-kortet ligger och väntar på mig… måste även läsa ut Matrevolutionen som jag påbörjade förra vintern, typ.

PhotoGrid_1422106196716

Nu ska jag äta popcorn och som vanligt svara fel på alla frågorna i Postkodmiljonären!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>