«

»

Maj 28

Det gäller att inte ge upp

Igår kväll när jag kollade vad det skulle bli för väder idag på morgonen skulle det absolut inte regna. Snarare tvärtom. Jag packade således inte gymväskan…

Men tji fick jag. Vaknade, tittade ut och nog var det mulet men vägarna var delvis torra. Hoppar i träningskläderna och gick ut, och då ni, då regnade det… Jag kunde dock inte bara skita i allt och jag hade inte hunnit med bussen.

Tog därför en springtur ned till Nordic wellness, tränade ben och rumpa intensivt i trettio min och sedan joggade jag hem i duggregn för att avsluta med att gå de nio våningarna upp.

Ni kan gissa om jag var nöjd när jag kom hem haha. Blöt, kall och svettig med andan i halsen. Mobilen klarade sig bra :-)

image

Nöjd tjej.

Funderar på att fixa blåbärsproteinglass med björnbär och choklad ikväll, det var galet gott. Vi har insett att vi måste investera i en glassmaskin :-)

image

Nu jobb på kontoret till tolv och sedan fortsätter jag hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>