«

»

Nov 29

Det blev ju lite skillnad…typ

Idag stack jag iväg tidigt och tvättade bilen. Nåja, jag tvättade den inte men jag betalade för tvätten ;) Blev allt en rätt stor skillnad, stackars lacken.. Drog en repa inne på Frölunda Torg också för att shoppa lite nya kläder, julklappar och födelsedagspresent. Det sistnämnda fick jag med mig hem. och en jacka med en bit över 50% rabatt, det är uppskattat ;)

Fick som vanligt nätshoppa hemma istället, så nu väntar jag på leverans! Alltid lika kul att få post :D

Kom även iväg på ett eftermiddagspass på gymmet, för första gången på säkert tre år..  haha. Och med tanke på allt skumt folk som hängde där så minns jag ju varför…

Nu hänger jag och Gizmo i soffan, och lär göra det resterande tid av kvällen också!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>