«

»

Jul 13

Deal hit och deal dit!

Eftersom jag är ledig en hel vecka detta året, vecka 31, har jag och Hunken bokat in tre hotellnätter. Den första natten blir på Ästad Gård i Tvååker (typ) och de andra två nätterna blir på Hotell Hehrne i Vänersborg. Exotiskt va? Båda hotellen är bokade via Groupon… och Lets deal? Eller om det bara var Groupon. Jaja, whatever!

Kommer bli nice att åka iväg några dagar, äta hotellfrukost och bara ha de gött. Nu fastar jag förvisso på morgonen men får väl göra om mina rutiner de dagarna… ;)

Dagen idag har tillbringats på Trademax där vi beställt halva vårt bohag, sedan ut till Singen & Co för mat och sola lite, en sväng till Gräfsnäs och sedan hem till Partyville för… welll, pizza. Räckte liksom inte med skinkstek och potatis hos Singen ;)

Imorgon skall jag försöka komma iväg på en morgonpromenad och sedan bär det av ut till Syrran & Co för att träffa mosters Tilde! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>