«

»

Maj 20

Dagarna i bilder

Fick frågan igår om jag fortfarande bloggade och kände väl rent spontant för att kläcka ur mig en spydig kommentar om att det är väl bara att gå in och kolla MEN eftersom jag är en så lugn och sansad människa så svarade jag att ”Nja, det gör jag la”. Och det är ju sant, bloggar gör jag, men inte lika ofta.

Funderar ibland på att plocka bort mig från alla sociala medier, försöka leva mer i nuet och fördriva tiden med andra saker än dator/mobil.

Anyway, här kommer lite bilder på de sista dagarnas bravader. Allt från stoj i köket och soluppgång på Alebacken till rådjursmorsning och teoriplugg. Det har även varit regnväder a´la typisktsnartsommar, popcornmaskinssuktning och hemkomst av Gizmo :)

wpid-photogrid_1432104483054.jpg

 

wpid-photogrid_1432104513104.jpg

wpid-photogrid_1432104545186.jpg

wpid-screenshot_2015-05-19-19-24-27.png

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>