«

»

Maj 13

Då kör vi igen

Efter en helg med en fantastisk huvudvärk och besök nere i Klippan och på Ullared är det nu dags för en ny arbetsvecka. Egentligen skulle jag haft semester denna veckan men i och med min uppsägning fick jag snällt tänka om. Kör semester nästa sommar istället! :-)

Fick tagit mig en Power Walk nu på morgonen innan jag hunnit vakna och innan huvudvärken kickat igång ;-) vore ju gött om den bara kunde ge med sig.

Anyway,  idag blir det lunch med Effe och efter jobbet skall jag ställa in min fot pod till min pulsklocka. Har helt glömt bort det…

Skall försöka få till dubbla träningspass denna veckan så alla popcorn jag mölade i mig igår inte sätter sig på arslet ;-)

image

Åt förresten en väldigt god räksallad med potatis på Väla i helgen, riktigt nice.

image

Och till Hunkens stora förtret hittade han detta paradis efter maten…

image

image

För att summera helgen har den varit bra, den hade fått toppbetyg om det migrän-aktiga jag åkte på i torsdagskväll inte infunnit sig. Det var dock väl värt att kämpa sig ned till Klippan och få massa mat och hänga på deras altan!

image

:-) nu blire strax work work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>