«

»

Mar 31

Borta bra, men hemma bäst!

Vi var nere i Klippan vid 11 snåret igår och lämnade vid 10:30-snåret idag. Där emellan har vi hunnit med att äta lamm, chokladtårta, potatis- och broccolimos, rökt lax, mera chokladtårta och massa annat gott. Mycket mat blev det och morgonen idag blev inte sämre den med nybakade scones och gröt.

Nu följer jag inte någon speciell diet, har koll på hur mycket kalorier jag stoppar i mig och att jag inte äter för mycket kolhydrater, mer än så är det inte, men denna helgen bestod av både för mycket kalorier (inte överdrivet dock) men på tok för mycket kolhydrater. Känner mig svullen och konstig i magen, jag fungerar nog bäst med lite mindre kolisar. Skönt att vara hemma och kunna äta kvarg med jordgubbar igen… ;)

Hann även med en repa till Ullared där vi slogs med 5459 andra köpsugna slötrattar. Och fåntrattar. Fick inhandlat lite grand, dock blev det inte riktigt som önskat men jag har redan shoppat en del denna veckan så jag är nöjd ändå.

Imorgon hoppas jag på att kunna ta årets första löptur utomhus, beror lite på väder och vind och om min näsa lugnat ned sig lite, emellanåt känns den förkyld. Återstår att se! Behöver göra mig av med lite av den energi som intagits denna helgen.

Hoppas ni har haft en förjävla påsk i alla fall! ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>