«

»

Dec 07

Bästa helgen på evigheter

Vilken helg – tack alla inblandade! Är helt lyrisk och kom på mig själv med att hoppa och ned i sätet i bilen samtidigt som jag applåderade – precis som jag rände omkring och gjorde på Incontro i fredags. :) Insåg dock vilken fara jag utgjorde för andra trafikanter så jag fick genast lägga band på mig själv.

Idag fyller min favoritsyster (och bästa syster) år så jag och Gizmo blev skjutsade till Saaben för att bränna ut och säga grattis och lämna över paket. :) Dock ösregnade det så planerad promenad blev inställd men vad gjorde det när det vankades pepparkakshus och köttbullar med spaghetti =) Gizmo gick bra ihop med Tilde idag också, han är väldigt osäker när det kommer till små kids men idag gick det bra – till hennes stora glädje. Det var många gånger hon var framme och skulle pussa honom mitt på nosen… <3

Väl hemma fick jag packat, städat, handlat på IKEA, tvättat, provat nya träningskläder och insett att jag kommer vara självlysande, haha. Har verkligen legat på latsidan i övrigt och stegen har inte kommit upp i rekommenderas dos, men det får det bli ordning på från och med imorgon igen. Kroppen behövde ändå vila efter 15 pass på raken och ett danspass på flera timmar i fredags ;-)

wpid-photogrid_1417977757507.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>