«

»

Jul 05

Vissa gånger är bättre än andra gånger

Jag fick till några bra övningar på gymmet idag, var väl ryggen, triceps och mage som råkade illa ut. Jag har ju frångått mina vanor och rutiner den senaste veckan för att jag inte kunnat löpträna så som jag velat och för att jag valt att lägga lite extra tid på min snygge karl, men nu ska jag tillbaka till mina rutiner så att min snygge karl kan få en lika snygg flickvän.  ;-)

Jag märket riktigt fort på träningen och hur jag mår när jag inte sover och äter rätt, så nu blir det skärpning igen. Skulle behöva has någon som tränar med mig ibland också, båda mina träningskompisar har ju lagt ned, ynkligt måste jag säga!  ;-)

Jaja, mer keso, bättre sömn och mer träning så är jag på banan igen!

image

2 kommentarer

 1. Emma

  hej
  har du bra magmuskler?
  vill du ha ett bra tips som är jobbig för magen, men som du får bra muskler i magen av… prova detta… ligg på rygg och lyft fötterna en bit upp och sätt en 20 kg vikt på magen och ha den 4 cm under naveln spänn magmusklerna lyft den med magen sakta upp och ned, en bra övning för magen oxo… sänd en kommemtar… Emma 28

 2. Emma

  hej
  vill du ha ett bra tips som är jobbig för magen, men du får bra muskler i magen av… prova detta… ligg på rygg och l fötterna i golvet och sätt en 20 kg vikt på högkant på magen( och ha den 4 cm under naveln ) spänn magmusklerna, pressa den nu sakta upp och ned, en bra övning för magen … sänd en kommemtar…
  Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>