«

»

Jan 26

Vilket gym ska jag testa idag?

Sitter och funderar på vilket gym jag ska besöka idag. Det lutar åt Sportlife domkyrkan faktiskt. Funderade på almedal men jag vill ha det inom gångavstånd. Finns ju även world class… Och is fitness. Får googla lite tror jag och se vad som lockar mest.

Hade gärna gått tillbaka till fysiken men det lät vara väldigt mycket folk där idag med tanke på att de har öppet hus. Blir dessvärre ingen vettig träning för mig när jag måste vänta på maskinerna :-)

Imorgon är det fredag! Blir troligen en vilodag då i väntan på lördagens monsterpass. Då håller nämligen Sportlife alingsås i ett teknikpass på bodypump och sen ett riktigt pass efter det. Tjejerna som hållet i det är några av väldigt få som är så certifierade inom bodypump-teknik, och det är ju viktigaste än att lyfta tungt. Vem vill ha en feltränad kropp? Inte jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>