«

»

Sep 06

Vet ni vad som hände? Vem snodde dem?

Vem i hela helvete har snott alla grader? Du onde fan bör förpassats ut ur detta land. Det är inte okej att sno dem utan förvarning. Jag kommer ju frysa häcken av mig från gymmet till kontoret sen.. Shit pommes.

Jag förstår att Goran flyr landet idag  ;-) nog för att jag gillar kyla men inte när man är fullständigt oförberedd.

Anyway.. Såg en otroligt spännande krock igår efter att ha hämtat paket på ica:

image

Och by the way så åker jag med en buss som går till Ej i trafik. Någon som vet var det ligger?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>