«

»

Apr 04

Vet inte om jag älskar eller hatar honom

Storshopping hos MM Sports

Sitter hemma i soffan och tuggar på lite torkat kalkonkött och dricker ett glas vatten med aminosyror ur ett av mina Norrlands Guld-glas och känner mig som en riktigt… man?

Första passet med PT-Carl är över. Jag tog mig en sväng till MM Sports innan jag skulle vara på Sportlife och inhandlade sakerna ni ser på bilden, så att jag kan göra pudding, bli smal och springa fort. Typ.

Jag var lite smånervös inför mötet med PT-Carl, det enda jag kunde tänka på var att jag verkligen inte vill göra burpees. Det första han säger är att jag kan värma upp på rodden så kör vi burpees sen… Jahopp. Där började jag hata honom.

Men, här sitter jag nu, LEVANDE! Nog för att jag är trött i kroppen (kan bero på avsaknaden av vilodag?) men jag är fortfarande pigg. Det var ett hårt pass han hade åt mig, vilket jag också ville ha. Det var burpees, knäböj, ryggträning, intensiva coreträningar, pulshöjande rodd och både det ena med det andra. Svetten rann och jag ville bara avlida emellanåt MEN det är ju därför jag är där. Därav älskar jag honom lite. Någon slags hatkärlek antar jag.

Det får nog nästan bli en sväng till MM Sports imorgon igen. Av två anledningar. Indiana Jerky-snacksen och den däringa snygge karln som hjälpte mig förut.

Nu har jag ett styrketräningsschema att köra två ggr i veckan, en gång själv och en gång med PT-Carl, samt kondition resten. Gött värre! :)

Nu blir det en välbehövlig dusch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>