«

»

Sep 05

Var är jag? Vem är jag?

Idag är en sån morgon då allt som sker liksom sker i ett töcken. Det är ett under att jag kom upp, tror jag reste mig ur sängen innan jag kände hur trött jag är.

Sitter på bussen nu med träningsväskan. Jag kommer få en mycket skev kroppshållning av att bära omkring på den har jag kommit på. Men shit happends  ;-)

Något som inte är shit happends är att det står en man och samtalar med busschauffören. Det känns inte helt ok. Koncentration tack.. Jag vill inte dö i en buss. Jag vet ju iofs redan att jag kommer bli påkörd av en spårvagn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>