«

»

Jan 31

Välförtjänt spa-kväll

Idag, efter en dag då jag varit konstant hungrig och sötsugen (ätit som en häst men av nyttigare alternativ) tänker jag ta en vilodag för att vila upp mig inför Xenit Pokalen som kommer att pågå från förste februari och 3 månader framöver (den som tränar flest dagar vinner…). Kul initiativ av jobbet! Jag ska även se till att ge mig själv lite spa-behandling i form av trimma benen, lägga ansiktsmask och hårinpackning och lite annat smått och gott.

Hittar ni på något viktigt? Inte? Nänä.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>