«

»

Mar 08

Vaknade med solen i ögonen

Kanske dags att verkligen ta tag i mitt persienn-problem nu. Solen var rätt stark när den lös mig i ögonen imorse… ^^ Men jag vaknade ju 20 min innan klockan, pigg dessutom, så det var väl bra :D

Känner av lite träningsvärk idag också, känns att man inte tränat på en vecka :P Bokat in mig på S-core idag, tänkte även köra lite crosstrainer och gym. Kände faktiskt ett styng av saknad av gymmet igår när jag var på sportlife ^^

Tänkte grotta ner mig i IT-rätt nu, så man är lite förberedd inför föreläsningen i eftermiddag – för en gångs skull…

Imorgon blir en spännande dag! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>