«

»

Maj 05

VAH:at hela dagen

Idag har jag VAH:at och så även imorgon. För er som inte hänger med i svängarna av olika anledningar kan jag meddela att VAH såklart står för Vård Av Hund. Gizmolito blir hemma en dag till sedan skickar jag iväg honom till dagis, banne mig.

Vi hade lite soffmys mellan varven och han får sina små ryck emellanåt.

image

Det märks dock att han är understimulerad och uttråkad, så imorgon blir det något längre promenad och hjärngympa. Han blir väl tokig annars, van vid tre långpromenader och mycket bus i vanliga fall.

Jag själv är inte lika understimulerad men å andra sidan har jag, pinsamt nog, redan träningsvärk sedan passet imorse… >.<’

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>