«

»

Jul 23

Vägen till mannens hjärta går via….?

…magen! Helt korrekt. Därför tänkte jag snärja den karl jag redan snärjt rätt bra lite extra idag. Mitt mellan snytningarna och de tårfyllda ögonen tog jag tillfälle i akt att göra lite mat i form av baonlindad fläskfilé, en specialsås, sallad och klyftpotatis. Det var ett och ett halvt årsedan jag tillagade denna maträtt för mina närmsta flickor och även då vill jag dra mig till minnes att den uppskattades – vilket den även gjorde idag! Var tusan inte fel att sitta på balkongen och käka middag. Funderar på om man skulle bygga sig en balle där hemma, det är ju rätt bra ändå.

Nu blir det popcorn, lite marula/ananas-glass och några avsnitt av New girl. Jag. Måste. Bli. Frisk. Kan snart inte få fram ett ljud längre, till Gorans absoluta förtret ;-)

Maaaaaat på ballen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>