«

»

Maj 13

Vad kan vara värre än själva Göteborgsvarvet?…

Resultatet

Jo, det kan timmarna efter varvet vara. Troligen var det inte så smart att ta sig runt hela varvet när man inte alls var förberedd. Jag tyckte dock att jag fick till kosten rätt bra under de sista dygnet, åt en ordentlig måltid på fredagkväll och på lördagen fick jag i mig mycket energi, protein och en del kolhydrater. Hade även med lite cashewnötter som uppladdning.

De 3 första kilometerna var riktigt sega, kände av benen direkt och tänkte att det här går aldrig. Men det gjorde det! Andningen var bra under hela varvet och jag höll ganska jämnt tempo, blev omsprungen av allt och alla i början men jag tog ikapp det i första uppförsbacken, typ. Speciellt tog jag igen det över sista bron, då jag orkade förbi hur många som helst.

Efter att vi svängt av Avenyn tog jag slut, började må illa och gick några meter då och då, för att inse att det gjorde mindre ont i benen när jag sprang. Jag spurtade även in i mål, eller ja, precis innan mål. Insåg inte att målet var längre bort än den första bågen, haha, men anyway – jag spurtade! Väl i mål fick jag min medalj och en banan. Åt bananen direkt (troligen dumt?) och gick sakta, sakta hemåt sen.

Folk överallt

Beredd för start!

Väl hemma la jag mig på sängen och där blev jag liggande, kroppen sa ifrån helt och hållet och jag kunde varken äta eller dricka vatten. Jag ville fylla på kroppen med kolhydrater, protein och aminosyror men jag fick inte i mig någonting, jag låg bara och mådde illa och frös. det var först vid midnatt jag kunde äta en avocado och lite gurka, lyckades sedan somna och vaknade vid 16, då gick jag upp och tog lite casein-pulver för att kroppen skulle ha lite enklare att återhämta sig.

Vaknade vid 06:30 idag och kunde inte somna om, gick upp och gjorde proteinpannkakor och det gick åtminstone att äta. Känner dock av ett lätt illamående men det går nog över, ska ta en dusch och sedan ut och ta frisk luft, men det blir ingen power walk direkt. :) Bara ut i det fina vädret.

2 kommentarer

 1. johan

  He he rejäl urladdning där =)

  vaknade 06:30 också och tog mig ut lite senare, halt efter att musklerna hade stelnat till =) dina med?

  du borde pröva på cykel också, ännu roligare ;)

 2. Jennifer Tiderman

  Skoja inte, jag var totalt död… haha!
  Okej, jag har gått en långsam promenad på nästan 8 km nu på morgonen iaf, känner inte av så mycke ti musklerna.. eller jo, i de långa trapporna här vid masthugget kände jag av det :P
  Jaaa. det kanske vore något.. och sen simma, så kör vi triathlon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>