«

»

Sep 01

Vad kan man roa sig med en lördag?

Jo, man kan städa, packa, träffa syskon och äta god mat. Känns som en bra lördag trots utebliven träning och att den är fullsmockad med aktiviteter. Men det kommer nog gå alldeles galant att få ihop tiden!

Ska bli skönt när man kommit ut ur smoggen och till friska luften i Stadsskogen och förhoppningsvis kunna ha lite altanhäng hos Syster & Co. :)

Har ju maine hunkish med mig hela tiden i varje fall, som tur är! :) Sista helgen tillsammans på en månad, typ. Han flyr fältet de två kommande helgerna, sedan flyr jag fältet och den fjärde helgen ska vi tillbringa i Västerås på SM i BJJ. Jag ska se min hunk kamma hem guldet, tänkte jag! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>