«

»

Jul 23

Vad jag lyxar till det med när Hunken flytt fältet?

Jag är ensam hemma i några dagar och min första tanke var vad jag skulle passa på att gotta till det med när Goran inte är hemma. Jag har tänkt och tänkt och tänkt…

Jag har även varit på väg till maxi flera gånger. Men icke. Jag gjorde hemmagjord chokladglass med bitar av mörk choklad och jordnötssmör på. Samtidigt o ugnen gjorde jag sötpotatis, morötter och paprika mef havssalt på…

Och vet ni vad? Jag åt glassen först och sen rotfrukterna. Så nu mår jag sjukt illa… Tilläggas skall att jag inte åt alla rotfrukterna direkt :-D

Glass på ballen:

image

Efterätt:

image

Och nu ligger jag i solen på en filt och smsar med min flyende sambo. Men om några dagar är han hemma igen :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>