«

»

Sep 17

Vad har du för mål?

Jag har funderat länge på att sätta upp konkreta och tydliga delmål och mål med min träning men det blir aldrig av. Att bli snyggare är ju givet ett stående mål men vad är snyggt?

Strong is the new skinny säger dem och jag kan inte annat än att hålla med. Jag har kört nio sjukt bra pass på åtta dagar nu, kända onekligen som att jag hittat ett bra och effektivt upplägg så det är ju bara att köra på. Det var längesedan jag var så matt i kroppen som jag är nu, så något bra gör jag ju.  :-)

Har ni mål? Om ja, vad för mål?  :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>