«

»

Feb 18

Vad gör vi? NU KÖR VI!

Ladda!

Istället för att vara den som skriver ”Vad gör vi? NU KÖR  VI” inför lördagskvällens festbravader skriver jag det på lördagsmorgonen inför ett träningspass ;) Varför vara som alla andra?

Sitter och proppar in massa ny musik i min Spotifylista nu, så jag har lite nytt att lyssna på när jag umgås med min kära vän Crosstrainern. Jossan ska joina också, vet bara inte när hon kommer så det blir väl till att lyssna på lite musik innan dess. Crosstrainer – bodypump – crosstrainer – sola står på menyn. Blev ju ett lamt träningspass igår, så får ta igen det idag! Man kan inte alltid vara på topp… ;)

Precis hävt i mig en mycket god exotiskfrukt-smoothie med chokladsmak. Inte helt fel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>