«

»

Mar 13

Vad är det för dag?

Först: Jag vill gå och se på biofilmen Hugo Cabret!  Vem hänger på?

Hugo Cabret

Sen: Vad är det för dag?! Jag känner mig helt vilsen, haha. Enligt mina beräkningar borde det vara tisdag, men med tanke på hur dålig jag är på att räkna så vet man aldrig.  Det har varit en produktiv arbetsdag, har hunnit med en hel del och, läs noga, jag har inte tränat. Försöker väl egentligen övertala mig själv att inte träna, hehe. Stod upp i några timmar på jobbet, var ute hos kund och gick sedan power walk på 35 min i det sköna vädret, missade solen men det var skönt ändå.

Imorgon tänker jag inviga mitt vätskebälte och min löparjacka! Jäklar vad jag ska springa fort ;)

Nu tänker jag hoppa i soff-kläder och sedan lägga en ansiktsmask. Lite kvalitétstid med mig själv :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>