«

»

Maj 06

Tog en liten nätt morgonpromenad…

Liten morgonpromenad

Imorse vaknade jag kl 06 och kunde inte somna om. Jag hade sovit 7 timmar och tydligen var kroppen mycket nöjd med det, trots att jag försökte somna om så var det lönlöst. Såg att det var jättefint väder och ångrade att jag inte gick ut på morgonpromenad redan då, för ett par timmar senare mulnade det på. Kände också ett lätt illamående när jag vaknade, drack lite vatten och tog en banan ihop med koffeintabletten innan jag gick ut, och det kändes bättre efter det.

Jag begav mig ut och till min stora glädje blev det finare väder och solen var nog framme under nästan hela promenaden, som slutade på 11,14 km och ja, jag hade ett tag ingen aning om var jag var. Men hittade hem i varje fall! Känner också att jag har en blåsa på stortån vilket inte är sådär överdrivet skönt och det är knappt så att jag vågar ta av mig strumpan för att kolla hur den ser ut men jag förmodar att jag inte kommer undan. Någon gång måste ju strumpjäveln av.

Luktade väldigt gott :)

Måste säga att det är sjukt fint ute nu, speciellt när solen är framme. Nästan alla träden har ju blivit gröna också, det gillar vi!

Idag blir det till att göra en massa matlådor inför veckan, ska även plugga till min certifiering och gärna hinna med ett bröst/triceps/mag-pass på Sportlife Almedal också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>