«

»

Jul 17

The hunk of my life!

<3

Hade ni ställt frågan ”Tror du på kärlek vid första ögonkastet?” till mig vilken dag som helst innan den andre juni i år hade jag bränt av en ordentlig skrattsalva och troligen svarat något halvtyket. Tro fan att jag inte tror på sånt trams.

Hade ni däremot ställt samma fråga men efter den andre juni i år, hade jag svarat helt annorlunda. Jag kan inte riktigt beskriva känslan av hur det är att faktiskt ha träffat någon som man känt från första sekund att honom vill jag ha. Jag har inte behövt stanna upp och undra, inte heller tveka, för det har hela tiden varit så självklart att det ska vara vi.

Det är tamigtusan inte alla gånger man träffar någon som också är ett träningsfreak (ett kampsportande sådant dessutom!), har samma sjuka humor, värderingar och intressen. Vi kläcker samma kommentarer i mun på varandra och tänker väldigt ofta exakt samma tankar. Trots att jag och min hunk har haft så olika uppväxter har de format oss till att bli så lika.

Jag är stolt över att vara din flickvän!

Och det är absolut inte likt mig att sitta och skriva kärleksförklaringar i min blogg så något har du verkligen gjort med mig! ;-) Man kan ju nästan tro att jag gått och blivit blödig och känslosam men så är definitivt inte fallet ;) Jag är just nu bara sjukt glad över att ha träffat my man!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>