«

»

Jan 28

Taggad trots en outhärdlig träningsvärk i baksida lår?

Godmorgon önskar till eder alla från Jeffe herself. Har precis varit iväg en sväng på Maxi och handlat Axa Great (!!!), apelsiner, lättmjölk, keso och två bananer. Ska väl proppa i mig lite frukost och sen bege mig ut en snabbis mot Långared för att lämna paket och hämta paket (Cocos). Kl 12 är planen att infinna mig på Sportlife, och jag tänker inte vara hemma förens kl 16.

Just nu känns det sådär kul med tanke på den träningsvärk som riktigt värkte i benen redan innan jag ens gått upp ur sängen. Tack Kettlebell-passet! Nä, nu hinns det icke med, hoppas ni får en förjävlig lördag!

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>