«

»

Mar 03

Tack mars för solen

Idag var det sol för första gången denna månaden och det är onekligen så att det frambringar vårkänslor ganska direkt. Jag kommer snart hänga undan vinterjackan för den är jag onekligen trött på nu. Finns inget bra med den förutom att den hållit mig någorlunda varm denna halvkalla vinter.

Gick och hämtade Gizmo, kastade lite pinnar och han snodde de flesta pinnarna han såg.

Soligt och suddigt:

image

Har inte gjort överdrivet mycket efter det, käkat kvällsmat (läs popcorn) och kollat på Talang. Träning blev det ju imorse då framförallt axlarna fick sig en omgång. Och benen. Och för att inte tala om plånboken, för tro tusan att TV-shop visas på morgonen och med tanke på hur vältränad och tight man blir av en bålträningsmaskin där man tränar enbart fem minuter om dagen… Oh well, vem vill inte slå till på en sån? ;)

Jaja, nu plockar jag med mig hunken och Gizmo och går och lägger mig. Någon tigger om att få sova…

image

(svar ja, jag sitter med benen i kors. Nog för att mina fötter kan tyckas vara något missbildade men någon måtta får det va)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>