«

»

Jul 31

Supervärmen återvänder – mot nya rekord | Nyheter | Aftonbladet

Supervärmen återvänder – mot nya rekord | Nyheter | Aftonbladet.

Regnkaos,blixinfernon och svalare temperaturer.

Misströsta inte. En ny värmevåg sveper in över landet i helgen, på måndag kommer den tropiska värmen tillbaka.

 

Jaha, ja. Där fick jag för att jag något skadeglad briljerade i bilen på väg till Trollhättan att det minsann inte gjorde något att jag skulle jobba nästa vecka eftersom värmen ändå var slut nu…

… det straffar sig snabbt ;-) Men värmen får gärna återvända, även om jag tycker det är varmt ute fortfarande, så kan jag steka efter jobbet istället :D Älskar mitt arbete och har ingenting emot om att dra igång igen – känner mig mer än nöjd och klar med min semester för denna sommaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>