«

»

Apr 01

Sportlife Ullevi, Göteborg

Sportlife Ullevi

Jag fortsätter mina gymutvärderingar. Denna gången har turen kommit till Sportlife Ullevi, som ni säkert själva kan räkna ut vart det ligger. Det är inget jättestort gym men det har de mesta, för er som åkt utanför och sett alla träningsglada människor så är det hela gymmet man ser från vägen. De finns dock salar som tar in en del folk vilket är bra, och det är inte heller omöjligt att få plats på gruppträningspassen.

Gymmet känns relativt fräscht, visst kunde man hitta högar med damm om man synade noga men utrustningen kändes som att den var up to date och att de i regel höll ordning på stället.

Något som jag tycker är negativt är de alldeles för små omklädningsrummen, jag hatar verkligen att stå och trängas ihop med andra, och speciellt i ett omklädningsrum. En annan negativ aspekt ute i gymmet är de cardio-maskiner som finns, det var ofta kö till dem och det är inte optimalt. Jag saknade även en del skivstänger vid de fria vikterna.

Jag tycker ändå Sportlife Ullevi håller måttet och jag kommer att försöka gå dit på Body Pump på lördagar och säkerligen sporadiskt i veckan, så det måste vara ett gott betyg.

De har just nu ett erbjudande som gäller vid påsk:

http://www.sportlife.se/Ullevi/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>