«

»

Jun 14

Snart kan jag hela reklampausen utantill

Jag lyssnar alltid på Knappen och Hakim på NRJ på morgonen, men nu börjar jag kunna deras låtlista och reklampauser i huvudet. Kan dock inte sluta lyssna på dem för de både skriker godmorgon så man vaknar till och dessutom spelar de gitarr och sjunger för mig varje morgon!

Och för att inte tala om deras wake up-call!

Jag vet dessutom hur lång tid jag har kvar på mig att ta mig hem eftersom jag har lärt mig deras program, haha, efter wake up-callet har jag fem min på mig att ta mig hem!  :-)

Gick inte jättebra på min runda idag, men det blev nästan 9 km iaf, tänkte gå till jobbet och på så sätt få ihop lite mer km.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>