«

»

Jun 11

Sista dagen idag

Nu menar jag inte att det är den sista dagen för evigt och att det är helt svart och tomt imorgon om du vaknar utan jag menar min sista arbetsdag på xenit.

Sista dagen med 07.23-bussen. Sista morgonen jag springer ute i Partyville innan jobbet. Sista dagen jag arbetar centralt ;-)

Imorgon blir det att samåka med min hunk till gymmet och sedan fortsätta mot utsidan av stan där jag kommer hålla till som IT-koordinator. Tror det kommer bli fantastiskt bra och det lär bli en tuff utmaning men eftersom det är sånt kliv uppåt i karriären så känns det väldigt kul!

Det är bara lite drygt två månader kvar innan jag och Hunken flyttar till vår nybyggda lägenhet också, önskar tiden kan gå snabbare trots att jag tycker den går fort som det är :-D

image

I vilket fall så fick jag till ett helt okej träningspass imorse, var något bättre idag och jag gissar på att det berodde på att jag inte hade is i ådrorna idag ;-)

Det är alltid skönare att träna om det inte känns som att man skall dö av köld, ju. Imorgon blir det nog till att springa intervaller på löpbandet och sedan gymma förmodar jag, saknar faktiskt att låta musklerna arbeta, det är ju inte samma känsla som att springa utomhus.

Dock går inte känslan och friheten att springa utomhus att beskriva eller ens jämföra med att lyfta en stång med vikter på :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>