«

»

Maj 26

Resultatet om man trycker i Jeffe två koffeintabs:

Idag var tanken att köra ett intervallpass som tidigare mornar men kanske något intensivare, följt av ett rygg/triceps/mag-pass på gymmet.

Det bidde inte så. Jag tog två koffeintabs, stack ut, började jogga för att få upp värmen och mjuka upp benen så jag kunde köra lite backträning följt av intervaller. Backträningen blev bara en sjukt brant backe jag försökte ta mig uppför utan att dö, och intervallerna blev väl ingen höjdare heller, vet inte vad som hände med framsidan av låren, men galet ont gjorde det. Vet inte om det kan vara träningsvärk? Det kändes jättekonstigt och gjorde såpass ont under intervallerna att jag inte fixade ta ut mig.

Kändes dock bra när jag joggade, så det fungerade. Kunde även springa i ganska bra fart men just ta ut sig på intervaller fungerade inte. Men, det gjorde inget för tämligen tog jag mig en ganska bra bit ändå…

Fick även köpt ett par nya träningsbyxor igår på Intersport, lite komiskt att de slutar i knävecket på mig när de egentligen ska sluta på vaden, haha men så är det att vara lång. Blir ju nästan ett par cykelbyxor av dem ;-)

Nu ska jag äta upp min mini-keso med banan, dricka upp min proteinshake och en massa vatten med aminosyror, sen duscha och sedan tänker jag dra på mig en klänning och sticka ut till Slottsskogen och hänga i solen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>